Autoshift.net

Welcome Guest ( Log In | Register )


>

 
Open Menu Reply to this topic Start new topic


Tempat2 menarik di sekitar KL & Selangor, Mari kita listkan tempat2 yang menarik utk dikunjungi sekitar KL &

post Jul 6 2007, 03:54 PM
Post #1


110cc
***

Group: Members
Posts: 101
Thank(s): 0
Joined: March 07
From: Kajang
Member No.: 462
Scooter Type: Elit Sports
Gender: Male

Images on IP.Gallery: 7
Comments on IP.Gallery: 3




Mari kita berkongsi sesiapa yang dapat listkan tempat2 menarik di sekitar KL & Sel, (seperti air terjun, tmn bunga, gunung, shopping mall, tempat main futsal, paintball, boling, golf, snooker dll), mungkin ada member2 kita yang telah lama menetap di KL & Sel, tapi masih tidak tahu tempat2 yang hendak dikunjungi pada cuti hujung minggu. Harap dapat senaraikan:

Nama tempat :

Lokasi :

Kemudahan :

Jalan :

Lain2 :

Bersama2 kita memeriahkan lagi forum ini , serta berkongsi pengetahuan tentang tempat2 yang menarik pada pandangan masing2.

This post has been edited by hairi5325: Jul 6 2007, 03:59 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
area for ads in topic


post Jul 6 2007, 04:30 PM
Post #2


leave me alone!
*******

Group: Members
Posts: 360
Thank(s): 1
Joined: October 07
Member No.: 1,443
Scooter Type: none
Gender: Male

Images on IP.Gallery: 1



Nama tempat : Air Terjun Sungai Gabai

Lokasi : Hulu Langat

Kemudahan : Surau, Tandas

Jalan : Ikut Jln Ke Pekan Hulu Langat terus ke Arah Sungai Congkak , pastu akan nampak sigbord ke Air Terjun Sg Gabai.....

Lain2 : Best, air terjun paling tinggi aku pernah tgk....shok woooo... nanti aku upload pic nyer...
Go to the top of the page
 
+Quote Post

post Jul 17 2007, 01:34 AM
Post #3


JunioR
*

Group: Members
Posts: 19
Thank(s): 0
Joined: April 07
From: sUbaNk yG berJaya
Member No.: 625
Scooter Type: Nouvo
Gender: Female

Images on IP.Gallery: 9
Comments on IP.Gallery: 10




Nama tempat : Bukit Melawati / Kg. Kuantan

Lokasi : Kuala Selangor

Kemudahan : Surau / Tandas Awam / Chalet / basikal / Perahu utk disewa

Jalan : kat Kuala Selangor

Lain2 : Byk hasil2 sejarah di bkt melawati spt makam anak dara, tangga seratus, perigi beracun, tpt mlihat anak bulan@menara tinjau... meriam... pelbagai spesis monyet jinak yg berkeliaran dan beribu ribu serta berjuta juta kelip kelip disebelah malamnya... kg. kuantan plak ade byk kelip2, kite leh nek perahu yg disediakan utk pusing di sungai tersebut smbil melihat keindahan lampu kelip2 yg byk... then makanan kt cne besh2... cthnya tomyam, seafood, stmboat, memang besh, byk makanan laut yg fresh blh dibakar ataw dimasak mgikut kesukaan kite... da besh part is harganya pown murah taw....

memang puas hati (IMG:http://www.autoshift.net/forums/style_emoticons/default/thumbup.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

post Aug 5 2007, 10:09 PM
Post #4


Way of Life
Group Icon

Group: Administrator
Posts: 354,353
Thank(s): 909
Joined: June 07
From: Kolumpo
Member No.: 903
Scooter Type: VS150
Gender: Male

Images on IP.Gallery: 243
Comments on IP.Gallery: 35




Nama tempat : Sports Planet Kajang

Lokasi : Kajang, Selangor

Kemudahan : 4 Futsal Standard Size Court / 1 FIFA International Size Court / Cyber Cafe / Gerai Makan / Tandas Awam / Surau

Jalan : Akan di update!


Kawan aku akan buka futsal centre under franchise Sports Planet, kemungkinan sebelum raya nih siap, fifa court kat situ adalah STANDARD SIZE FIFA INTERNATIONAL (ampang nyer size tak ikut fifa ok)

So kepada sesiapa yg dok bangi dan kajang, datang la beramai2, bulan pertama akan wat promotion satu jam rm10 sahaja.

Ada juga cyber cafe akan dibuka di tingkat atas, games dan internet!

Akan aku update nanti bile grand opening dan map utk korang kesana yer~
Go to the top of the page
 
+Quote Post

post Aug 14 2007, 02:10 PM
Post #5


110cc
***

Group: Members
Posts: 101
Thank(s): 0
Joined: March 07
From: Kajang
Member No.: 462
Scooter Type: Elit Sports
Gender: Male

Images on IP.Gallery: 7
Comments on IP.Gallery: 3




QUOTE (tupie @ Aug 5 2007, 10:09 PM) *
Nama tempat : Sports Planet Kajang

Lokasi : Kajang, Selangor

Kemudahan : 4 Futsal Standard Size Court / 1 FIFA International Size Court / Cyber Cafe / Gerai Makan / Tandas Awam / Surau

Jalan : Akan di update!
Kawan aku akan buka futsal centre under franchise Sports Planet, kemungkinan sebelum raya nih siap, fifa court kat situ adalah STANDARD SIZE FIFA INTERNATIONAL (ampang nyer size tak ikut fifa ok)

So kepada sesiapa yg dok bangi dan kajang, datang la beramai2, bulan pertama akan wat promotion satu jam rm10 sahaja.

Ada juga cyber cafe akan dibuka di tingkat atas, games dan internet!

Akan aku update nanti bile grand opening dan map utk korang kesana yer~



Best ni, dekat je.. (IMG:http://www.autoshift.net/forums/style_emoticons/default/thumbup.gif)

Determinism, mana dia gambar yang dijanjikan ?

This post has been edited by hairi5325: Aug 14 2007, 02:11 PM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 17th April 2014 - 11:48 AM


© 2011 Autoshift.net